portofoons huren in Breda

Portofoons huren kan in veel gevallen een verstandige keuze zijn. Denk hierbij aan evenementen, festivals, braderieën of congressen. Bij UCM Eventrent huur je voor een nette prijs portofoons en alle eventuele toebehoren.

Professionele portofoons huren in breda

We werken uitsluitend met gerenommeerde merken maar ons grootste aanbod aan verhuur portofoons is van het merk Kenwood. Dit is een premium merk en wordt door heel Nederland veelvuldig gebruikt. Op deze manier is portofoons huren ook kiezen voor zekerheid en betrouwbaarheid.

overwegingen bij portofoons huren

Naast portofoons huren in uw eigen regio Breda zijn er ook andere zaken om over na te denken:

  • In welke omgeving gebruik ik ze?
  • Mogen de accessoires opvallen?
  • Hoe lang gebruik ik ze achter elkaar?
  • Hoe groot is het terrein dat ik moet overbruggen?

accessoires bij portofoons

in-ear surveillance sets

Deze set zorgt ervoor dat u zonder dat uw omgeving mee kan luisteren, kan communiceren met uw collega's of partners.

Losse spreeksleutels

Als privacy minder van belang is dan kunt u deze spreeksleutel aan uw trui of jas vast maken en makkelijk communiceren. Van privacy is hier geen sprake. Dit wordt bij evenementen veelal gebruikt tijdens de op- en afbouwfase.

relaisstation, ook wel versterker

Zeker als te overbruggen afstanden groter worden, kan het handig zijn om naast portofoons huren ook een zogeheten versterker erbij te huren. Deze versterker zorgt ervoor dat er over grotere afstanden gecommuniceerd kan worden. Ook deze versterker is bij ons extra bij te huren.

reserve items

Het is altijd handig om iets extra's erbij te huren. Alles wat we leveren is van goede kwaliteit maar er kan altijd iets kapot of kwijt raken tijdens de verhuurperiode. Denk bv ook aan extra accu's als het lange dagen zijn; ook een batterij of accu is een keer leeg.

 

Portofoons huren voor de regio Breda doe je bij UCM Eventrent.